Spoorwegtechnieken

Dankzij vele jaren ervaring is De Witte - Vandecaveye een uiterst geschikte partner voor diverse werken op het vlak van spoorwegtechnieken.

Daarvan getuigen de vele projecten voor Infrabel, Telecom, seindienst, VVDK… Onze hypermoderne vloot van spoorwegkranen, rupskranen, vrachtwagens en tractoren kan diverse projecten aan.

Seininrichting, VVDK, Telecom en infrastructuur

De Witte - Vandecaveye specialiseerde zich in de seininrichting, telecom en infrastructuur van spoorwegen. Alle grondwerken, van ingraven van kabels, plaatsen van seinen tot het aansluiten van alle elektrische voorzieningen voeren we uit in eigen beheer.

Leveren van diensten met spoorkranen en toebehoren

Leveren van diensten met spoorkranen aan bedrijven in en rond de spoorwegsector is onze tweede specialiteit. Daarvoor beschikken we over een veelzijdig en indrukwekkend arsenaal containers op lorries en toebehoren. Denk aan onderstoppers, dwarsliggergrijpers, geremde lorries, enz... Dankzij een modern machinepark en goed opgeleide kraanmachinisten combineren we kwaliteit met efficiëntie en veiligheid. 7 dagen per week, 24 uur per dag zijn wij inzetbaar in heel België.