Permanentie enkel dringende zaken / interventies 24/7:  0490 42 72 88

Dewitte-Logo+

Contact kantooruren: 051 46 65 27

Bekijk ons uitgebreide mogelijkheden

Spoorwegtechnieken

Dankzij vele jaren ervaring zijn wij een uiterst geschikte partner voor diverse werken op het vlak van spoorwegtechnieken...

 

Elektriciteitswerken

We zijn gespecialiseerd in ontwerpen, plaatsen en aansluiten van hoogspanningscabines voor industrie en warenhuissector...

 

No Dig Solutions

Wij zijn een ervaren expert in het oplossen van problemen bij plaatsing van ondergrondse leidingen. Soms volstaan conventionele graaftechnieken bij dergelijke werken niet. Op sommige plaatsen gebeurt het dat er zich teveel kabels of leidingen in de grond bevinden.

Iedere situatie is anders maar wordt door onze experts zorgvuldig geanalyseerd. In bepaalde gevallen van "moeilijk grondverzet", ontworpen onze mensen speciaal daartoe aangepaste graafmachines en toebehoren.

 

Onderstoptrein
Sinds halfweg 2020 beschikt De Witte - Vandecaveye over een eigen onderstoptrein B66U van het merk Matisa. Dit is opnieuw een uitbreiding van onze spoorwegtechnieken en zijn we in staat om een totaalpakket aan te bieden. 

 

Landmeetkunde

Met aangepaste apparatuur en software kunnen we voldoen aan de flexibiliteit die wordt verwacht van de opdrachtgever. 

 

Algemene grondwerken

De basis van een project begint met de grondwerken, bij DW VDC kunt u terecht voor zowel particuliere als professionele projecten. Uw partner voor het uitgraven van uw terrein, vervoeren van grond en opvullen van de bodem. Tevens als voor stabiliteits-, nivellerings en verhardingswerken kunt u bij ons terecht. Dit realiseren we met ons eigen uitgebreid machinepark met onder andere gps gestuurde machines. We leveren dan ook steeds alle materialen zelf. 

 

Infra 

De Witte – Vandecaveye kan, met zijn jarenlange ervaring binnen de sein- en kabelwerken, totale infrastructuurprojecten uitvoeren van A tot Z. Binnen De Witte – Vandecaveye is dit een onderdeel van het bedrijg die meeprofiteert van de structuur van het bedrijf. Dit onder meer de eigen werkplaats van machines, eigen transportdienst, groot en modern machinepark enzoverder.

De dienst Infra voert alle sein- en kabelwerken uit binnen de spoorwereld maar ook daarnaast voor andere partners of eindklanten. Zo kan u bij De Witte – Vandecaveye ook terecht voor verlichtingsinstallaties, laadpalen, kabelwerken, plaatsen van prefab betoncabines, bouwkundige werken (trekputten, buizen, betonnen sokkels,…), gestuurde boringen, ...