Permanentie enkel dringende zaken / interventies 24/7:  0490 42 72 88

Dewitte-Logo+

Contact kantooruren: 051 46 65 27

Vacumor - Revolutionaire zuigtechniek

Onderdeel van: No Dig Solutions

Vacumor - Revolutionaire zuigtechniek

VACUMOR doet wat arbeiders en klassieke machines op sommige plaatsen niet kunnen. Snel en efficiënt werken. Dankzij een fijn staaltje spitstechnologie is deze afzuigvrachtwagen inzetbaar op tal van sites en vaak in moeilijke arbeidsomstandigheden. Vacumor is zoveel meer dan een machine voor het klassieke graafwerk.

Met Vacumor bespaart u gemiddeld tot 60% van de kosten die bij grond- en afbraakwerken komen kijken. Uitbreken, opzuigen en wegvoeren gebeurt immers allemaal met hetzelfde voertuig.

Vacumor zou je als een reusachtige stofzuiger kunnen omschrijven. Deze machine kan bijna alle materiaal en elke ondergrond opzuigen. Denk aan slib, grond, steen, puin, groenafval, water, modder, enz… Zelfs tot een diameter van 25 cm. De vrachtwagen kan tot 12 m3 laden, wat het aantal losbeurten tot een minimum beperkt.

 

Vacumor werkt waar andere machines falen

Dankzij verschillende hulpmiddelen zoals compressor, mechanische beitel, ploftools en een hoge waterdrukinstallatie bereiken we de minst toegankelijke plaatsen. Bouwputten en werksites mogen zich tot op 20 m diepte, 200 m afstand of 65 m hoogte van de zuigwagen bevinden.
 

Vacumor is op afstand hydraulisch bestuurbaar

Dit maakt opzuigen en rijden op het zelfde moment mogelijk. Wat heel specifieke toepassingen en een hoge productiviteit als resultaat heeft, zoals bv. het reinigen van afwateringskanalen.
 

Kostenbesparend

  • Grote laadcapaciteit zodat het lossen beperkt blijft
  • Tot 12 maal sneller dan arbeiders met graafwerktuigen
  • Efficiënter dankzij innovatieve zuigtechnologie
  • Propere werksite doordat het afvalproduct rechtstreeks naar de opslagbunker gaat