Permanentie enkel dringende zaken / interventies 24/7:  0490 42 72 88

Dewitte-Logo+

Contact kantooruren: 051 46 65 27

Onderstopper

Sinds halfweg 2020 beschikken we over onze eigen onderstopper, type B66 U, van het gerenommeerde Zwitserse merk Matisa. Het is één van de weinige types die goedgekeurd is volgens de vernieuwde bundel 32 voor het onderstoppen van betonnen wissels. 
Bij het aanleggen van nieuwe sporen zorgt deze voor het perfect uitlijnen en positioneren van het spoor zoals het is bepaald in het ontwerp. Verder stabiliseert de onderstopper de dwarsliggers op hun uiteindelijke positie en later, bij onderhoudswerkzaamheden, elimineert de onderstopper alle mogelijke onregelmatigheden die het dagdagelijkse treinverkeer kunnen belemmeren. 

De B66 U is uitgerust met apparatuur die een nieuwe vorm van spoorstabilisatie mogelijk maakt en kunnen nieuwe spoorlijnen met een verhoogde snelheid terug in dienst worden genomen, op een innovatieve manier voor de Belgische markt.

Verder is de onderstopper uitgerust met een reeks nieuwe meet- en controleapparatuur, waaronder het aansturen van de machine door middel van een totaalstation.